Mine tjenester

Psykologøkt
Barn ' s Pose

Jeg tilbyr individuell samtaleterapi (Gestaltterapi), yogatimer individuelt og i gruppe. Jeg tilpasser tjenestene mine etter dine behov. Én til én og gruppetimer bestilles enkelt på nett.

 • Stress i hverdagen?

 • Opplever du vanskeligheter i relasjoner?

 • Står du ovenfor vanskelig valg?

Da kan jeg være en støttespiller for deg! Jeg kan veilede deg til å finne en dypere kontakt med deg selv, dine behov og grenser. Du blir tydelig i møte med deg selv og de rundt deg. Få en klarhet i forhold til valg og dine relasjoner til andre. Dette skaper grunnlag for endring.

Jeg har erfaring med å støtte mennesker som ønsker: Personlig utvikling, relasjons-utfordringer, bearbeidelse av sjokk og traumer, sorg og tap, spiseforstyrrelser og utbrenthet.

Priser:

60 min individuell terapi: 950,-

 

60 min individuell terapi student/arbeidsløs/pensjonist: 850,-

Vi kan møtes på mitt kontor, vi kan gå en tur sammen eller møtes online på min sikre plattform. 

Yoga er trening for hele mennesket. Både fysisk, psykisk og spirituelt. De fysiske øvelsene virker direkte på stramme muskler og virker både forløsende og styrkende. Pusten er et viktig element i yoga, som bidrar til å bringe ro i sinnet og nervesystemet samt hjelpe kroppen i å gi slipp på stress og anspenthet som ligger i muskulatur og bindevev.

Jeg kan tilpasse yogatimen etter dine/deres behov. Det kan være alt fra veldig dynamisk og svett til helt rolig og avspennende. Har du utfordringer med rygg eller nakke kan jeg tilpasse timen etter dette.

Uansett hvilken form du ønsker å praktisere så ønsker jeg å gi deg/dere en god opplevelse og en myk og stressfri kropp etter timen.

 • Én til én og gruppe
  Jeg tilbyr yoga én til én eller til små grupper på maks 7 personer i mine lokaler på Røa eller Majorstua

 • Bedrift
  Ønsker dere yoga på arbeidsplassen kan dere gjerne kontakte meg.  ​

 • Workshop og kurs
  Jeg reiser også ut og holder workshops kurs i ulike temaer. Ønsker du å arrangere en yogaworkshop for deg og dine venner, ta kontakt.​